Няколко причини да си купим тротинетка

Няколко причини да си купим тротинетка

 

Животът в големия град предлага всичко необходимо за комфортен живот – възможност за добра работа, многообразие от стоки, паркове за отдих, развлечения, културни мероприятия, образователни институции.  Заедно с това, обаче, съвременният градски човек трябва да се справя с куп предизвикателства като шума, пренаселеността, бързия ритъм и …ежедневния проблем с трафика. Не е за учудване, че все повече хора предпочитат алтернативни начини на придвижване като електрическия скутер. Предлагаме няколко причини, които ще ви помогнат да решите дали трябва да направите такава покупка.

  • С негова помощ ще спестите време, като избягвате постоянните задръствания, особено в пиковите часове, когато трябва да стигнете от точка А до точка Б в точно определен час.
  • Ако зоната около работното ви място вече е синя или зелена и се налага отново да се върнете към градския транспорт, а никак не ви харесва бутането, чакането, цените на билетите и други подобни „екстри“, алтернативата е в бързия, маневрен електрически скутер. С него ще превърнете ходенето на работа в удоволствие. Може би се спирате да направите тази покупка, защото разстоянието до офиса ви е твърде голямо. Тогава използвайте тротинетката, за  да стигнете до метро или автобусна спирка, сгънете я бързо и лесно и продължете с обществен транспорт.
  • За да се придвижвате икономично – цената на електрическите скутери е съвсем достъпна, а поддръжката им много лесна, тъй като имат малко движещи се части.
  • За да спортувате всеки ден – придвижването с тротинетка натоварва достатъчно, за да поддържате тялото си във форма и не толкова много, за да пристигнете изпотени на работа. Физиотерапевтите препоръчват това ежедневно упражнение за укрепване на гърба и ставните мускули.
  • И не на последно място – за да допринесете за намаляване на замърсяването в природата. Един автомобил по-малко, един скутер повече и земята е по-чиста.

Ако всичко изброено не стига и все още се чудите – помислете си какво удоволствие е да се върнеш в детството. Само това е достатъчно, за да направите тази покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *