Ревю на хавърборд Xiaomi Ninebot Plus

Ревю на хавърборд Xiaomi Ninebot Plus

Xiaomi Ninebot Plus отваря цял нов свят на възможности за транспорт, така че нека да разберем защо този скутер струва цената от $ 500.

Първото нещо, което ще забележите за този скутер е колко красив е неговият минималистичен дизайн. Той идва с търговската марка Xiaomi, бяла, като същевременно има и хладни LED светлини на двата колела. Има също червени спирачни светлини и прекъсващо жълто, което показва, че се обръщате.

Гумите на новия Xiaomi Ninebot Plus са малко по-големи при 11 инча в сравнение с оригиналните Ninebot 10.5 инча. Но не позволявайте на малките размери на тези гуми да ви заблудят, тъй като те са способни да пътуват с впечатляващи скорости до 18 км на час над много различни терени с наклон до 15 градуса.
Той също имаше тласък по отношение на производителността, като Ninebot Plus имаше общо 800 вата мощност в сравнение с 700 вата.

Ако шофирането на самобалансиращ се скутер не е достатъчно вълнуващо, Xiaomi Ninebot Plus също така идва с странен режим за пазаруване / кученце. В кутията ще намерите и Bluetooth дистанционно управление, което ви позволява да отключите скутера си, да включите и изключите светлините и дори да извикате скутера си с обхват до 20 метра.

Ако това не е достатъчно, за да изтръпнат технологичните ви пъпки, можете дори да накарате Ninebot Plus да ви последва. Независимо дали искате да добавите приставката на пазарска чанта или просто да си представите малкия си балансиращ приятел като куче, светът е вашата стрида! Просто натиснете бутона за кученце на дистанционното управление.

Функция, която родителите ще обичат е, че можете да зададете ограничение на скоростта чрез приложението и да го включите с дистанционното управление … просто се уверете, че да я зареждате, преди да си тръгнете. (9 часа живот на батерията)

Един от най-добрите неща за този скутер е живота на батерията. Снабден с 329Wh батерия, той може да издържи до 35 KM с едно зареждане. И ако това не е достатъчно впечатляващо, батерията се състои от 42 клетки, даващи общо 18650mAh ток. Пълното зареждане ще отнеме около 5,5 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *