Ревю на електрически скутер Xiaomi M365

Ревю на електрически скутер Xiaomi M365

Тъй като по-рано тази година се качих на електрически скутер под наем, първата ми мисъл беше: „О, Боже, това не е за мен…“

Не можех да разбера къде мога да поставя удобно краката си и се озовах здраво в ръцете на кормилото, докато малките колела се бореха с чакълестия терен. По принцип се чувствах доста самоуверен, опитвайки се да правя слалом  между пешеходците и велосипедистите по пътя на смесената употреба.

И ето няколко месеца вече използвам собствения си електрически скутер почти всеки ден. Не мога да си спомня как съм се справял без него!

Промяната настъпи, когато се преместих в къща. Преди това можех да ходя на работа за около 30 минути, сега щеше да отнеме около час, изцяло нагоре. Исках удобен, бърз и евтин транспорт за пътуването ми, тъй като не притежавам кола.

Мислех за мотор, но след кратък опит разбрах, че просто не съм готов за 3 километров цикъл на каране на първа сутрин.

Мислех за електрически велосипед, но аз живея в София, където кражбата на велосипеди е широко разпространена, а идеята да се налага всеки ден да търся сигурен паркинг и да изваждам батерията не беше привлекателна.

Затова неохотно преразгледах идеята за електрически скутер. След кратко проучване, аз вече обичам моята тротинетка и се надявам, че повече хора ще обмислят да си закупят!

Основите
Моят избор на скутер е Xiaomi M365 Сгъваем електрически скутер, който по онова време изглеждаше като очевиден победител по отношение на качество и цена. Вече може да има и други добри възможности.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *